Reisbureau Beartravel in Londen

Op woensdag 12 januari mocht juf Tessa in Londen gaan vertellen over ons reisbureau.We hadden het idee van het reisbureau namelijk ingestuurd naar het Innovative Education Forum. Dat is een wedstrijd die ieder jaar door Microsoft (je weet wel van Windows, Word, PowerPoint, MSN enz) georganiseerd wordt. Er waren negen Nederlandse meesters en juffen die wat over hun projecten mochten vertellen en juf Tessa was als vierde aan de beurt. Ze presenteerde het project door een Glogster te laten zien.

Juf Tessa tijdens de presentatie in Londen

In twee ronden kwamen er heel veel leerkrachten, ictcoördinatoren en andere belangstellenden naar de presentaties luisteren. Daarna mochten ze met stemkastjes stemmen op het project dat zij het beste vonden.

De uitslag van de stemming

En kijk vooral goed naar kolom nummer 4! Hoera, we kregen twee keer de hoogste score van het publiek. Nu moesten we nog afwachten wat de vakjury er van vond. Dat zou ’s avonds net voor het diner bekend gemaakt worden. Spannend dus!

De vier projecten die het hoogst zijn geeindigd

En ook de vakjury vond het een heel goed project. En wat betekent dat nou? Dat we hebben gewonnen en dat juf Tessa in maart tijdens de Europese finale van het Innovative Education Forum het project mag gaan presenteren in Moskou. Groep 7 is donderdag meteen gestart met het verkennen van Moskou als grote Europese stad. We vertellen er later meer over.

Juf Tessa vond het spannend maar was heel erg blij!

Met dank aan Meester Harry Spoelstra voor de leuke foto’s!

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder IEF2011, Londen

2 Reacties op “Reisbureau Beartravel in Londen

  1. Hilde

    Tjonge wat een knappe juf.

  2. Kim Bongers

    ik dacht, eens kijken hoe het op mijn oude school gaat! En wat zie ik, geweldig als altijd! Leuk zeg, naar moskou! Succes Tessa en natuurlijk ook alle kinderen uit groep 7. Groetjes van jullie oude juf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s