De tweede dag

We moesten vandaag erg vroeg opstaan want om zeven uur vertrok de bus naar het hotel waar de conferentie werd gehouden. De busrit ging dwars door Moskou naar het Renaissance Hotel vlakbij het Olympisch stadion waar in 1980 de Olympische Spelen werden georganiseerd. We gingen meteen door naar de tentoonstellingsruimte om de stand in te richten. Hieronder zie je hoe onze stand eruit zag.

De stand van Beartravel

Om uit te delen aan de bezoekers hebben we gummibeertjes en visitekaartjes. Toen de stands klaar waren gingen we naar de grote zaal voor de opening. Er werden diverse toespraken gehouden, onder andere door de directeur van Microsoft in Rusland. Daarna begon de tentoonstelling. Vrijwel meteen kwam er een jurylid uit Moldavie om vragen te stellen over ons project. Best lastig om alles goed te beantwoorden in het Engels. In Moldavie hebben de scholen als ze geluk hebben voor iedere 16 leerlingen een computer. Het was een leuk gesprek met de voormalig minister van onderwijs van Moldavie 😉

Daarna werd het tijd voor een rondje langs de andere stands. Er waren 86 projecten te zien uit heel veel verschillende landen.

Deze juf had een hele mooie jurk aan.

Daarna kwamen er vele meesters en juffen uit allerlei landen vragen stellen over ons project en deed ik natuurlijk hetzelfde bij de andere projecten. Ook werd ik nog geinterviewd door een jurylid uit Zweden. Het derde jurylid was de dag ervoor te laat gearriveerd door vertragingen tijdens zijn vliegreis. Hij mocht daarom niet meer als jurylid deelnemen omdat hij de uitleg en de workshop had gemist. Maar dat zou geen invloed hebben op de jurering van ons project kreeg ik te horen.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder IEF2011, Moskou

Een Reactie op “De tweede dag

 1. Marie-Louise

  Ha Tessa

  Ziet er mooi uit allemaal. Je vertegenwoordigt de Kleine Beer prima daar in Moskou!
  Leuk om te lezen dat je zoveel mensen ontmoet en met hen spreekt.
  Nog veel plezier en wie weet is je reis met het reisbureau nog niet ten einde (hopelijk niet)

  Groetjes
  Marie-Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s