Closing dinner

Met de bus werden we om 18 uur weer bij het hotel opgehaald om te vertrekken naar het beroemde restaurant Yar. Er wordt gezegd dat historische personen Stalin en Raspoetin daar ook hebben gegeten. Iedereen zag er erg sjiek uit.

Restaurant Yar

Iedereen land kreeg een tafel toegedeeld. Wij zaten met Belgie en Frankrijk aan een lange tafel. Na een openingswoordje en een bijzondere Russische dansvoorstelling begon het spannende stukje.

Het was erg spannend want per categorie werden eerst drie runners up en dan een winnaar naar voren geroepen. In de categorie `collaboration` werd ik als eerste naar voren geroepen. Het project Beartravel, een reisbureau in de klas mag als runner up door naar Washington. Ik mocht op het podium komen en werd gefeliciteerd met dit resultaat. Harald Dikkers, ook vanuit Nederland, gaat in de categorie `educators choice`als runner up door naar Washington. Ook Marie Jose van Groenendael had heel goed gescoord maar helaas net niet genoeg om door te gaan. Al met al een fantastisch resultaat voor Nederland. In totaal gaan er 24 van de 86 projecten door.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder IEF2011, Moskou

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s