Beartravel goes Washington

Op zaterdag 5 november is juf Tessa naar Washington vertrokken om deel te nemen aan het Partners in Learning Global Forum met het project Beartravel. We vlogen met KLM. Het was acht uur vliegen maar ik verveelde me niet want iedere stoel had een eigen schermpje waarop je films kon bekijken. Het was acht uur vliegen dus ik heb wel drie films bekeken. Tussendoor kon je op het schermpje informatie over de vlucht lezen.

De vlucht verliep prima en we landden prima op tijd in Washington op Dulles International Airport. Daarna moesten we door de douane. Dat duurde wel even want in Amerika zijn ze best streng. Je moest je vingerafdrukken geven en er werd een foto van me gemaakt. Bij sommige mensen werden ook nog veel vragen gesteld maar dat was bij mij niet het geval.

Daarna volgde een busreis naar het hotel dat echt midden in de stad Washington ligt. Het Witte Huis waar president Obama woont ligt maar een klein stukje van het hotel af. De straat heet Pennsylvania Avenue.

De zondag hadden we nog vrij want het forum begint op maandag. Daar hebben we mooi gebruik van gemaakt om Washington te gaan verkennen. Het is echt een hele mooie stad. De zon scheen en de bomen hebben hele mooie herfstkleuren. We zijn natuurlijk naar het Witte Huis gegaan, maar ook naar het Washington Monument, Lincoln memorial, World War II memorial, Vietnam Memorial. Zoals je ziet zijn er veel monumenten in Washington.

Ook zijn we een kijkje gaan nemen bij de National Archives. Daar ligt de Onafhankelijkheidsverklaring. Ook zijn we langs de vele musea van Washington gewandeld, het Capitool en nog even binnengeweest in het Smithsonian Museum voor Air and Spacecraft. Vandaag gaat het forum echt beginnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 reactie

Opgeslagen onder Beartravel wereld, Washington

Een Reactie op “Beartravel goes Washington

  1. Frank

    Mooie foto’s, ziet er prima uit. Succes bij de presentatie!
    Loek, Siem en Frank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s